3d scanning för avancerad punktmålsbeskrivning & datainsamling

3D-scanning för kostnadseffektiva 2D-ritningar & 3dmodellsunderlag

Tveka inte att höra av er för att få mer information om 3D-punktmoln likaså drönarmätning och 3D scanning. Såklart så vill vi berätta hur kostnadseffektivt det är, både för beställare, projektörer och underentreprenörer. Genom att samla in data över hela områden så får ni en helt annan helhetsbild och eliminerar att inte missa viktig information som till exempelvis läget på hinder, objekt som kan vara i vägen.  Likaså kan kontrollmätning av vanliga måttkedjor på området och byggnader ske direkt i 3d mesh alternativt punktmolnet som gör så att projektörerna inte behöver åka onödiga sträckor till platsen och mäta själv. Detta är bara några få av fördelarna med en 3D scanning på just ditt projekt. Det är viktigt att välja den 3D skannings metod som passar bäst för dina behov och budget. Hör gärna av er för mer information så kan vi berätta mer. Vi finns i Mellansverige, Dalarna likaså Västerås.

Varför 3D skanning? - Vi hjälper er med framtagning av relevant data

Bästa alternativet inför en projektering av ombyggnation är att 3D-scanna av byggnaden invändigt och utvändigt. Då får man en precision upp till millimeter noggrannhet. Modellen blir väldigt användbar för alla projektörer så som arkitekt, konstruktör, ventilationskonstruktör, markprojektör och så vidare.

Det positiva med att få det inmätt med en 3D scanning är att då missar inte projektörer detaljer som de kanske inte noterade på plats. Alternativt att dem inte ens behöver komma ut till platsen över huvud taget. För att man alltid kan kika in på 3D-modellen när dem undrade hur pelaren eller takstolen såg ut som ett exempel.

Vi anpassar oss alltid efter kundens behov och hjälper från start till slutet av projektet med allt. Som till exempelvis frågor, upplärning av hur man använder sig av modellen, exportering av det fil-format som passar kundens program.

Vi har vår kapacitet i Mellansverige så som i Dalarna, Falun, Gävle & Sandviken.

3D scanning, scanning
3D scanner

3D skanning i farlig miljö

Vi har massvis med lösningar för att anpassa oss efter utmaningar inom 3d skanning och visualisering. Våra samarbetspartners har tagit fram väldigt användbara lösningar efter kundernas önskemål och behov. Varav Boston Dynamics samarbete med Trimble är en elegant lösning för att kunna identifiera eventuella faror såsom kemikalier, elektriska anläggningar eller biologiska föroreningar samt i första skede efter en sprängning i gruvor, berg. 

Hör av dig för ett samtal så kan vi sätta oss och berätta hur vi kan hjälpa er med bra lösningar. Vi kan lösa problem även i dem svåraste förhållanden.