3D scannning

Punktmoln, 3D-scanning och drönarmätning

Tveka inte att höra av er för att få mer information om 3D-punktmoln, drönarmätning, 3D scanning och såklart. Hur kostnadseffektivt det är. Både för beställare, projektörer och underentreprenörer. Genom att samla in data över hela områden så får ni en helt annan helhetsbild och eliminerar att inte missa viktig information, hinder, objekt etc. Som bara är några av fördelarna med nya tekniken!

3D scanning, scanning

 

Bästa alternativet inför en projektering av ombyggnation är att 3D-scanna av byggnaden invändigt alt utvändigt. Då får man en precision upp till millimeter noggrannhet. Modellen blir väldigt användbar för alla projektörer så som arkitekt, konstruktör, ventilationskonstruktör, markprojektör osv. 

Det med positiva med att få det inmätt med en 3D scanner är att då missar inte projektörer detaljer som de kanske inte noterade på plats. Alternativt att dem inte ens behöver komma ut till platsen över huvud taget. För att man alltid kan kika in på 3D-modellen när dem undrade hur pelaren såg ut som ett exempel.

Vi anpassar oss alltid efter kundens behov och hjälper från start till slutet av projektet med allt. Som frågor, upplärning av hur man använder sig av modellen, exportering av det fil-format som passar kundens program.

Tveka inte på att höra av er om ni vill ha en presentation alt genomgång om alla fördelar vi kan erbjuda med våra mättjänster!

Vi försöker alltid hålla oss i framkant av utvecklingen och använder oss utav den senaste tekniken för bästa resultat efter kundens behov.

 

 

3D scanning, scanning dalarna, punktmoln
3D scanning, scanning punktmoln, inmätning fabrik