Inmätning med Drönare

Punktmoln av drönarmätning, drönarflygning

Tveka inte att höra av er för att få mer information om 3D-punktmoln, drönarmätning, scanning och såklart hur kostnadseffektivt det är, både för beställare, projektörer och underentreprenörer. Genom att samla in data över hela områden så får ni en helt annan helhetsbild och eliminerar att inte missa viktig information, hinder, objekt etc. som bara är några av fördelarna med den nya tekniken!

Drönarinmätning av område

Drönarmätning, 3d mappning, punktmoln, scanning
Drönarmätning, inmätning område, husgrupper. Arkitekt
Punktmoln av drönarinmätning, inmätning med drönare, scanning, 3dmappning

Inmätning av stort område med drönare till Arkitekt, konstruktör samt markprojektör. Verkliga koordinater i X,Y,Z. Underlag som vi kan exportera ut till filformat som passar senaste 3D-programmen. Projektörerna använder så som Revit, Autocad, BIM osv.

Drönarinmätning av byggnad

Genom en kostnadseffektiv drönarflygning kan man uppnå bra resultat inför projekteringar av byggnader, större objekt och områden!

Volymberäkning av grushög

Inmätning grustäckt, drönarinmätning, volymberäkning, terrängmodeller

Volymberäkningar på grustag, soptippar, underlag för större områden av nybyggnation och mycket mer, så finns det inget snabbare och exaktare med precision än att flyga in objektet med drönare. Med drönaren får man en precision med en noggrannhet inom 5cm.

Mer om punktmoln och mätmetoder hittar ni här.

3D scannning