Industrimätning

Industrimätning
3D-skanning industrimätning

Traditionell Industrimätning

Vi har långvarig erfarenhet av industrimätning i allt från pappersindustri, metallindustri och träindustrin där vi hjälper till med allt inom utsättning och inmätning. Vi hjälper till i projektering av nyproduktion, nybyggnation utvändig planering, mängdhantering, travers inpassningar, kontroll av maskiner som hamnat i obalans med resterade maskiner och så vidare!

Inpassning av maskiner med tiondelsmillimeter precision. 

Stomnät, lägeskontroller, drönarflygning, 3d-skanning, punktmolnshantering.

Vi håller till i Dalarna, Västerås och Mellansverige.

3D skanning industri

Vi ligger i framkant med 3D-skanning och har hög kompetens med allt från mätningen på plats till att hjälpa till i projektering så våra kunder får den bästa upplevelsen efter önskat område att 3d skanna. Vi gör industrin till en virtuell värld där projektörer som konstruktör, arkitekt, markprojektör, ventilationsprojektör, VS, och el projektör. Kan samarbeta, undvika misstag och utgå från samma underlag istället för att gissa och göra uppskattningar på deras underlag.

Det är absolut denna väg som är effektivast både ekonomiskt och för bästa resultat för kunden. 

  • Att Bra underlag ifrån början spar pengar
    • Kortar projekterings tiden
    • Undviker felkällor
    • Mindre ätor

Injustering av maskindelar

Injustering av maskindelar på en nivå av tiondels millimeter, för de maskindelar som behöver en noggrann precision och inpassning förhållande till de andra maskindelar, objekt inne på maskinplan.

Tveka inte att höra av er till oss för att få hjälp med just er industrimätning och ställ gärna frågor om uppskattning av priser, vi kommer gärna med råd och hjälper till på bäst möjliga sätt för våra kunder! Hör av er till 070-5817958 alternativ peter@pmab.nu, pontus@pmab.nu.