Uthyrning av GPS – Filhantering & Support

GPS uthyrning och vägledning genom projektet

 

GPS uthyrning, dwg, dxf, filhantering, relation, support

På vårt företag hyr vi ut GPS och mätinstrument till kunder som behöver mäta och kartlägga olika områden. Vi har ett brett utbud av utrustning, så oavsett om du behöver mäta avstånd, höjd eller andra parametrar kan vi erbjuda lämplig utrustning. När du hyr utrustning från oss får du också tillgång till vår kompetens och erfarenhet. Vi hjälper dig att välja rätt mätinstrument för dina behov och guider dig genom processen. Och ser till att du får ut så mycket som möjligt av din utrustning och hjälper dig att få rätt resultat. Vi har många nöjda kunder som har hyrt mätinstrument från oss och vi hoppas att du också ska bli en av dem. Kontakta oss gärna för mer information och för att boka din utrustning.

Dem vanligaste instrumenten vi hyr ut är 

GPS med handdator

Totalstation med Handdator

Vi erbjuder dig hjälp genom hela projektet så som hantering av ritningsunderlag, maskinstyrningsfiler, uthyrning av GPS och handdator med en snabbkurs samt support genom projektets gång. 

Vi är experter på alla olika fil-format och gör saker snabbt och effektivt med bästa resultat efter kundens behov.

Hör gärna av er för en offert med uthyrning av GPS.

Experter på maskinstyrning

Leica, maskinstyrning, uthyrning av grävsystem, trimble, moba.

Tillverkning av maskinstyrningsfiler är en av våra specialiteter. Spelar ingen roll vart ni befinner er i Sverige, eller vilken enhet ni kör med. Vi tillverkar modellerna efter era underlag, sedan går det att lösa med leveransen av filerna via nätet samt USB.

 

Kontakt formulär

För mer information om modeller till maskinstyrning