Projekteringsinmätning och karteringstjänster för pålitliga underlag

Inmätning asfalt, ytor, fasad, staket

Inmätningar gör vi efter kundens behov som till exempelvis broar, byggnader, relationer, VA, kablar, pålar, traverser, ytor, volymberäkning av högar, underlag inför nybyggnationer, vegetation, vattengångar i brunnar och allt annat man kan tänka sig. Med våran teknik och instrumentutbud så kommer vi åt allt man kan tänka sig behöva göra en inmätning på. Vi använder oss ut av GPS, GNSS, Totalstation, Drönare, 3D scanners och andra typer av laser instrument för att få till precisionen efter kundens behov. Mätteknik och Projektering i Dalarna, Gävle, Sandviken & Västerås. Inmätning är vår expertis.

Vi hjälper er med underlag och kontrollmätningar

Vi har full koll på vad projektörer är i behov av när dem söker hjälp med relationsmätningar, sättningsmätning och kompletteringsmätning av områden, ytor och objekt.

Vi kan tillverka situationsplaner med höjder och symboler från verklighet till digitalt. Är experter på områden i alla typer av miljöer och har bred erfarenhet av alla typer av mätinstrument. Traditionell mätning som totalstation till GPS, drönare och flertal olika 3D-skanners. Inmätning gör vi dagligen och är experter på att redovisa fina underlag som är ypperliga att gå tillbaka och kolla på i efterhand.

Behöver du denna tjänst i Falun, Borlänge, Sandviken, Gävle, Valbo, Leksand, Säter, Avesta, Hedemora, Sälen och Västerås så finns vi i närheten. Med huvudkontor i Borlänge. Men mättekniker på flertal orter.

Högprecisionsmätningar

Behöver ni hjälp med att mäta in något i tiondelsmillimeter?

Vi är erfarna experter inom högprecision och hjälper dem största industrierna att kontrollmäta maskindelar, traverser och andra typer av objekt som behöver hög noggrannhet. 

Vi äger flertal totalstationer med den högsta precisionen på marknaden som är gjorda för industrimätning både vid inmätningar och utsättningar.