3D-Scanning i tillverkningsindustrin

Varför välja oss för dina 3D-Scannningbehov?

Vi erbjuder enastående 3D-scanningtjänster som omvandlar dina fysiska objekt till digitala modeller med högsta möjliga noggrannhet. Våra tjänster är utformade för att möta behoven hos en mängd olika branscher, inklusive tillverkning, arkitektur, ingenjörsvetenskap och design.

Hög noggrannhet: Våra avancerade 3D-scanners kan fånga in varje detalj av ditt objekt, oavsett hur komplex det är. Vi garanterar en noggrannhet på upp till 0,001 mm, vilket ger dig en exakt digital kopia av ditt objekt.

Effektivitet: Vår 3D-scanningprocess är snabb och effektiv, vilket sparar dig tid och resurser. Du kan få dina digitala modeller inom några timmar, beroende på objektets storlek och komplexitet.

Anpassningsbarhet: Vi kan skanna objekt av alla storlekar och former. Oavsett om du behöver skanna en liten komponent för kvalitetskontroll eller en stor byggnad för renoveringsprojekt, har vi rätt lösning för dig.

Expertis och erfarenhet: Vårt team av erfarna tekniker och ingenjörer står redo att hjälpa dig genom hela processen, från förberedelse och scanning till efterbehandling och analys. Vi är specialister på 3D-Scanning med många framgångsrika projekt inom tillverkningsindustrin.

Med våra 3D-scanningtjänster kan du förbättra din produktutveckling, öka din produktivitet och minska dina kostnader. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att ta ditt projekt till nästa nivå!

Reversed Engineering och Prototyper

3d-scanning to bim

När vi behöver skapa en 3D-model av en befintlig komponent utan ritningar är 3D-Scanning oumbärlig. Vi kan snabbt skapa prototyper.

Kvalitetskontroll med hjälp av Scanning

3D-scanning möjliggör jämförelse mellan fysiska objekt och deras digitala modeller. Vi kan därmed upptäcka fel och avvikelser tidigt i produktionsprocessen.