Inspektion, filmning och dokumentation med drönare

Inspektion med virtual reality

pylon, cables, sunrise-503935.jpg

Nu kan vi lösa inspektioner på platser som är helt oåtkomligt i vanliga fall, eller som är orimligt oekonomiskt att komma åt på grund av stoppad trafik eller alla säkerhetspunkter som lär åtgärdas innan en person kan göra det i vanliga fall. Ärenden inom Dalarna, Västerås och Mellansverige brukar oftast kunna genomföras rätt så omgående då vi har egna maskiner som håller god tolerans för kundens behov.

Vi kan göra en inspektion med drönare genom att flyga in objektet alternativt 3D skanna för att sedan kunna ta vara på all data och göra iordning en verklighetsbaserad värld i ett inspektionsprogram. 
Där det finns måttmöjligheter med tillägg av beskrivningar, anteckningar av olika areor och av specifika detaljer.
Alla svåråtkomliga objekt har blivit enkelt att kunna visualisera, flera olika parter kan inspektera det dem är intresserad av i objektet, då det även tillkommer högupplösta bilder i olika vinklar när man klickar på någon detalj i programmet.

Se från alla olika vinklar, zooma, måtta, lägg ut anteckningar för att sedan exportera ut dem. 

Inspektion, visualisering, dokumentation utan att behöva återvända till projektet. För ett enklare och effektivare alternativ!

En av de bästa fördelarna för inspektion med drönare är att det går väldigt snabbt från att kund beställer till mät materialet kan levereras.

Hör av er för mer information vad vi kan hjälpa dig med! Vi har lösningar och idéer för alla olika objekt och utrymmen.

Exempel på inspektionsobjekt är dammar, broar, master, berg, fasader, grustag, miljöstationer, sopstationer allt från utomhus till invändigt!

 

Inspektions program, drönare, scanning, dokumentation, rapportering

Filmning

Självfallet erbjuder vi olika beställningar av filmning också. Allt från inspektionsmaterial till nyttjande för visualisering eller helt enkelt filmmaterial för hemsidor och reklamfilmer med våra högupplösta drönare och erfarna drönarpiloter. Är det jobb inom Mellansverige, Dalarna och Västerås brukar vi oftast kunna hjälpa rätt så omgående!

Drone pictures, drönarbild, DJI, inspektion, dokumentation